Inici Actualitat Taradell tanca el 2019 amb un atur que baixa lleugerament

Taradell tanca el 2019 amb un atur que baixa lleugerament

0
COMPARTIR

Després de l’alça del mes de novembre, el mes de desembre de 2019 es va tancar amb una petita baixada de l’atur. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de desembre va registrar 237 taradellencs sense feina (7,52%), és a dir, 5 persones menys que al novembre. Això sí, però, la taxa d’atur del 2019 ha estat un pèl superior a com es va tancar el 2018. Llavors, hi havia 235 taradellencs sense feina, tot i que també cal tenir en compte que la població taradellenca en un any ha augmentat.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur durant el mes de desembre va ser de 7.537, és a dir, una pujada de 41 persones respecte al mes de novembre (9,34%). Fa un any n’hi havia 7.615.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments