Inici Actualitat 156 participants tanquen el 2019 amb la 10a Sant Silvestre de Taradell

156 participants tanquen el 2019 amb la 10a Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

La cursa de Sant Silvestre taradellenca, organitzada pel Centre Excursionista Taradell i el CET Enclusa, va complir aquest dimarts a la tarda la 10a edició per posar el punt i final a aquest 2019. Un total de 156 persones van participar a la cursa fins al cim de l’Enclusa amb uns 8 quilòmetres de recorregut.

La prova no era competitiva i va premiar als participants més ben disfressats. El premi a la millor disfresssa va recaure en dos grups. Un de Santa Eugènia de Berga format per Esther Solans, Ashley Hindman i Albert Solans disfressats d’oposició a l’alcaldia. I l’altre grup, format per tres persones d’Olot, que portaven uns vestits futuristes i format per Sergi Arimany, Eric Gispert i Miquel Gainza.

Al punt de trobada, la Plaça de les Eres, els participants hi van fer la sortida i arribada i van poder menjar coca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments