Inici Actualitat El Pedraforca, protagonista del pessebre de la Capella de Santa Llúcia

El Pedraforca, protagonista del pessebre de la Capella de Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Aquests dies a la Capella de Santa Llúcia de Taradell es pot veure el tradicional pessebre. Cada any s’hi sol instal·lar un pessebre i s’obre la Capella perquè pugui ser visitada per la gent.

En aquest cas, el naixement, l’arribada dels Tres Reis i els pastors estan ambientats davant l’imponent presència de l’emblemàtica muntanya catalana caracteritzada per les seves dues carenes paral·leles de més de 2.500 metres d’altitud.

El pessebre es pot contemplar tots els dies festius d’11 del matí a 8 de la tarda. Al llarg dels últims anys s’hi han pogut veure recreats el Santuari de Bellmunt, el Molí dels Capellans de Taradell, el santuari de Sant Segimon, el monestir de Sant Pere de Casserres, el Castell d’en Boix o Sant Climent de Taüll.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments