Inici Actualitat Ja es pot votar els candidats a Hereu de Taradell 2020

Ja es pot votar els candidats a Hereu de Taradell 2020

0
COMPARTIR

Un total de tres joves taradellencs són candidats a ser Hereu 2020 de Taradell. El nom es donarà a conèixer l’11 de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Nil Espuña. Els candidats són nascuts el 1997.

Es tracta de:

  • Daniel Miret
  • Marçal Danés
  • Martí Trilla

Si voleu escollir l’hereu 2020 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig d’una panera de productes. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments