Inici Actualitat Triomf del TT Mont-rodon davant del TT Torelló A i triomf d’Arnau...

Triomf del TT Mont-rodon davant del TT Torelló A i triomf d’Arnau Sánchez al campionat escolar

0
COMPARTIR

Important victòria la que va aconseguir el TT Mont-rodon aquest divendres passat a casa davant el TT Torelló A per 6 a 1. El partit va començar bé des del principi on els taradellencs es van apuntar les dues primeres partides, abans de cedir l’únic punt pels visitants. A la segona roda dels individuals van arribar els partits més ajustats, i també el de dobles, on els locals van haver de remuntar un 0-2 en contra per acabar guanyant. Van jugar: Jordi Forcada (2,5) Oriol Garcia (2) i Guillem Riera (1,5).

Amb aquesta victòria, el TT Mont-rodon es col·loca cinquè a la classificació amb 14 punts, a falta de dues jornades per acabar la primera fase de la lliga, que es disputaran després de les festes nadalenques

D’altra banda, el jugador de l’escola del CPE Taradell Arnau Sànchez, va ser el guanyador en el Nivell B de la 3a prova individual del Campionat TTI Escolar que es va fer aquest dissabte passat el matí a Tona.vDesprés de guanyar amb claredat la primera fase de grups, i de guanyar bé a quarts de final, ja li va costar més guanyar a Adrià Mascort del CTT Tona a semis per 2 a 1, i també va haver d’anar al darrer joc per imposar-se a Pol Frías del CTT Roda de Ter a la final del Nivell B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments