Inici Actualitat El jove Oriol Pujol acaba tercer en prebenjamins a la Catalonia Kids...

El jove Oriol Pujol acaba tercer en prebenjamins a la Catalonia Kids Cup 2019 de curses de muntanya

0
COMPARTIR
Oriol Pujol, a dalt de vermell i a la dreta

Oriol Pujol, de 8 anys i soci del Centre Excursionista Taradell, va recollir el 12 de desembre el trofeu com a tercer classificat de la Catalonia Kids Cup 2019 de curses de muntanya infantils. Pujol va disputar aquest campionat des de febrer i fins a l’octubre, participant en un total de 5 curses i acabant en la tercera posició general en la categoria prebenjamí masculí.

Els millors resultats els va aconseguir amb la tercera posició a les curses Polartic Snowrunnig (Vall de Núria), la Caminets dels Íbers (Roca del Vallès) i la UP Xic (Les Masies de Voltregà). També va ser quart a la Pirineu XS (Bagà) i cinquè a la Berga Trail Kids.

La Catalonia Kids Cup 2019 estava formada per set curses de muntanya infantils per a nens i nenes d’entre 8 i 16 anys. El passat 12 de desembre a l’Escola Catalana de l’Esport d’Esplugues de Llobregat va tenir lloc la cerimònia de cloenda amb el lliurament de trofeus als guanyadors de cada categoria, i es va fer un reconeixement a tots els nens i nenes que havien participat en almenys 4 de les proves del circuit del 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments