Inici Actualitat Mireia Montaña guanya l’or amb el CN Vic-ETB a la prova de...

Mireia Montaña guanya l’or amb el CN Vic-ETB a la prova de relleus 4×100 estils del Campionat de Catalunya júnior de natació

0
COMPARTIR

La taradellenca Mireia Montaña es va proclamar aquest cap de setmana campiona de Catalunya de natació de relleus 4×100 estils, formant part de l’equip femení del Club Natació Vic. El campionat es disputava a les instal·lacions del Club Natació Barcelona, amb més de 700 nedadors i nedadores.

En la prova de relleus 4×100 estils l’equip vigatà va aconseguir la medalla d’or. L’equip estava format per Eileen Molas (prova d’esquena), Ivet Macià (braça), Aneu Ferrer (papallona) i Mireia Montaña (crol). El podi el va completar el CN Sabadell i el CN Sant Andreu. Mireia Montaña va disputar també diverses proves a nivell individual. Aquest títol per equips és el més important que ha assolit en la seva trajectòria com a nedadora.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments