Inici Actualitat S’obren les inscripcions per al Casal de Nadal de tennis taula de...

S’obren les inscripcions per al Casal de Nadal de tennis taula de Taradell

0
COMPARTIR

Des d’aquesta setmana ja estan obertes les inscripcions per participar en el 6è Casal de Nadal de Tennis Taula de Taradell. Aquesta edició es durà a terme del 30 de desembre al 3 de gener de 2020. Enguany arriba ple de novetats, ja que per primera vegada es farà sessió de matins i de tarda-vespre.

En horari de matins serà el torn per als més menuts, a partir de 6 anys i fins als 11 anys, per iniciar-los en el tennis taula de forma més lúdica i divertida a través de jocs diversos, sense oblidar de jugar també molt a taula. Serà de les 9 del matí a la 1 del migdia, i si fa falta hi ha servei d’arribada i recollida.

A la tarda de 4 a 7, com ja era l’horari habitual, serà el torn dels joves de 12 a 16 anys, on es combinarà la iniciació i el principi de perfeccionament per aquells que ja tenen una mica de tècnica. I en horari de vespre, de les 7 a les 9, és la hora dels adults i veterans a partir de 17 anys. Iniciació i perfeccionament adaptat a cada nivell i edat.

Com sempre, totes les activitats del tennis taula es porten a terme al gimnàs del Col·legi de Les Pinediques, a l’edifici de primària, a Goitallops. Les inscrpcions es poden fer a ttmontrodon@gmail.com o 630 503 921 (vespres).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments