Inici Actualitat L’atur a Taradell torna a augmentar lleugerament durant el novembre de 2019

L’atur a Taradell torna a augmentar lleugerament durant el novembre de 2019

0
COMPARTIR

Després de la baixada del mes d’octubre, durant aquest novembre de 2019 l’atur a Taradell ha tornat a pujar. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes de novembre registra 242 taradellencs sense feina, és a dir, 6 persones més que al mes d’octubre. És lleugerament superior a la de fa un any, quan en total hi havia 229 taradellencs sense feina, tot i que també cal tenir en compte que la població taradellenca en un any ha augmentat.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur durant el mes de novembre és de 7.496 persones, és a dir, 47 persones més que al mes d’octubre. Fa un any n’hi havia 7.626.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments