Inici Actualitat Setmana amb multitud d’actes a Taradell per recollir diners per la Marató...

Setmana amb multitud d’actes a Taradell per recollir diners per la Marató de TV3

0
COMPARTIR

El gran gruix d’activitats i accions a Taradell per recollir diners per la Marató de TV3 tindran lloc aquesta setmana. Dimecres a les 5 de la tarda a la llar de jubilats es farà una xerrada sobre malalties minoritàries.

La majoria d’activitats, però, es realitzaran en el marc de la Fira de Santa Llúcia. Un dia abans, però, al pavelló del Pujoló el CP Taradell organitzarà partits solidaris d’hoquei base entre les 3 de la tarda i les 8 del vespre. Diumenge al Centre cultural Costa i Font es farà un concert a les 12 del migdia a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Taradell.

A Santa Llúcia s’hi podran trobar dues accions solidàries. D’una banda, els alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès hi tindran una parada. Allà durant tot el dia hi vendran manualitats fetes pels alumnes en el marc del grup ‘Implica’t’ dels alumnes de 3r de Primària que han involucrat tots els alumnes del centre escolar. També hi tindran una llumineta on es sortejaran quatre vals per fer una passejada en poni gentilesa de Ponicat.

L’altra parada serà l’habitual d’Osona contra el càncer que fa la seva tòmobola plena de regals on comprant un sobre et pot tocar alguns dels premis que ofereixen establiments, empreses i particulars de Taradell per recollir fons.

El 17 de desembre es cantaran nadales pels carrers de Taradell a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de 5 a 7 de la tarda, mentre que a 2/4 de 6 hi haurà un concert de Nadal a càrrec de la Coral Vilademany a la Residència. Finalment, l’Escola Les Pinediques representarà els Pastorets dimecres 18 de desembre a les 7 de la tarda a Can Costa, i el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès farà el festival de Nadal a 2/4 de 9 del vespre. Hi haurà guardioles per recollir diners.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments