Inici Actualitat Marc Clapés guanya a Sant Joan Despí i ja és campió de...

Marc Clapés guanya a Sant Joan Despí i ja és campió de la Copa catalana de ciclocròs en categoria màster 40

1
COMPARTIR

A falta de tres proves per tancar la Copa catalana de ciclocròs, el taradellenc Marc Clapés (Corvi Team) ja és matemàticament campió de la categoria Màster 40 després del triomf d’aquest diumenge. A Sant Joan Despí en l’onzena prova puntuable, el taradellenc va tornar a guanyar i el segon classificat ja no el pot atrapar.

Clapés va aconseguir la novena victòria en onze proves, demostrant un cop més la superioritat d’aquesta temporada. Tot i això, la cursa va ser disputada ja que només va entrar amb quatre segons d’avantatge respecte al segon classificat.

La propera prova es disputarà aquest diumenge a L’Hospitalet de l’Infant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Xavier
Xavier
9 desembre 2019 16:22

Moltes felicitats campió!