Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell regala 4.000 euros als clients per la...

L’Associació de Botiguers de Taradell regala 4.000 euros als clients per la campanya de Nadal 2019

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell, amb el suport de l’Ajuntament de Taradell, va donar aquest dissabte el tret de sortida a la campanya de Nadal 2019. Ho va fer amb una xocolatada popular i un castell de focs per donar per iniciada la campanya i l’encesa dels llums nadalencs que il·luminen alguns carrers cèntrics del poble.

La campanya tornarà a repartir 4.000 euros en premis a tots aquells clients que facin compres als establiments associats durant tot el mes de desembre i inicis del mes de gener. El sistema consisteix en què els clients tindran un targetó amb sis caselles que es marcaran quan hagin comprat en un comerç. Cada casella ha de tenir el segell d’un establiment diferent per completar la targeta. Un cop s’hagi completat, el targetó podrà entrar en el sorteig dels premis.

Es preveuen diversos premis. Un de principal de 500 euros en vals de compra, 2 per valor de 400 euros, 3 per valor de 300 euros, 4 per valor de 200 euros i 10 per valor de 100 euros. El sorteig entre totes les targetes completades es farà l’11 de gener en directe des de Ràdio Taradell.

Els establiments associats, una seixantena, tornaran a comptar un arbre decoratiu i amb elements d’adornament que han estat fets pels residents de la Fundació Vilademany.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments