Inici Actualitat Taradell acollirà dijous al vespre una conferència sobre l’autoconsum fotovoltaic

Taradell acollirà dijous al vespre una conferència sobre l’autoconsum fotovoltaic

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest dijous a les 8 del vespre una xerrada sota el títol ‘L’autoconsum fotovoltaic a Taradell’, amb la finalitat d’explicar els avantatges i animar a tots els ciutadans a aprofitar l’energia solar per generar energia elèctrica a casa.

La conferència la durà a terme Gil Salvans, tècnic de l’Agència Local d’Energia del Consell Comarcal d’Osona. A més, Joan Canó, regidor de Sostenibilitat, explicarà les mesures preses per bonificar l’impost sobre Béns Immobles (IBI) i l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) a Taradell.

D’altra banda, a la Llar de Jubilats de Taradell a les 5 de la tarda es farà la xerrada ‘Mesures d’estalvi a la llar i el Bo Social‘, a càrrec també de Gil Salvans. Aquest acte s’emmarca dins del programa Gent Gran Activa, amb la col·laboració de la Mancomunitat La Plana. L’objectiu és donar a conèixer mesures que permetin reduir l’import de la factura d’electricitat. A més a més, l’acte comptarà també amb la cooperació de l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Agència Local de l’Energia d’Osona i el Consell Comarcal d’Osona.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments