Inici Actualitat Taradell il·lumina de lila l’església i el campanar per condemnar la violència...

Taradell il·lumina de lila l’església i el campanar per condemnar la violència masclista

0
COMPARTIR

L’Església de Sant Genís i el campanar de Taradell es poden veure des d’aquest divendres il·luminats de color lila. Fins el divendres 29 de novembre, l’Ajuntament de Taradell ha decidit il·luminar-los d’aquest color amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemora el dilluns 25 de novembre.

Precisament, l’Ajuntament de Taradell va aprovar per unanimitat en el ple d’aquest dijous una moció de condemna a qualsevol tipus de violència de gènere amb la voluntat d’erradicar aquesta plaga social, que en el que portem de 2019 ja ha provocat la mort de més d’una cinquantena de dones. La moció s’adheria al manifest consensuat per la Generalitat de Catalunya, juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. El podeu llegir aquí: MANIFEST

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments