Inici Actualitat Derrota contundent del TT Mont-rodon a casa davant l’Arbúcies

Derrota contundent del TT Mont-rodon a casa davant l’Arbúcies

0
COMPARTIR
Derrota clara del TT Mont-rodon contra un gran equip com el CTT Arbúcies per 1 a 6. L’equip de La Selva va venir amb dos jugadors molt forts i un tercer que només el va poder vèncer en Jordi Forcada per 3 a 1 en el primer dels partits individuals. La resta tots van anar per la via ràpida. Van jugar: Jordi Forcada (1), Oriol Garcia i Guillem Riera.

La propera jornada toca visitar la sempre difícil pista del CTT Sant Hilari, segon classificat de la taula, i un sempre candidat a les primeres places de la competició. El partit serà aquest divendres al vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments