Inici Actualitat La taradellenca Laura Bruy, candidata a millor maquillatge als Premios Goya 2020

La taradellenca Laura Bruy, candidata a millor maquillatge als Premios Goya 2020

0
COMPARTIR

La taradellenca Laura Bruy és candidata al guardó a millor maquillatge a la 34a edició dels Premios Goya 2020. En concret, està entre les 92 candidatures en la categoria de millor maquillatge i perruqueria per la pel·lícula ‘7 raons per fugir‘, que acumula 31 candidatures diferents. Falta saber si acabarà tenint nominació. Els nominats finals es donaran a conèixer el 2 de desembre.

La pel·lícula ‘7 raons per fugir‘, dirigida per David Torras, Esteve Soler i Gerard Quinto, està interpretada per David Verdaguer, Àlex Brendemühl, Francesc Orella, Jordi Sánchez, Aina Clotet, Emma Suárez, Núria Gago o Vicky Peña, entre d’altres. Narra set visions surrealistes d’una societat que no progressa. Els Premios Goya es lliuraran a Màlaga el 25 de gener.

Laura Bruy ja havia estat nominada pel millor maquillatge el 2014 als Premis Gaudí per la pel·lícula ‘Tots volem el millor per a ella‘ de Mar Coll. També ha estat nominada aquest 2019 a millor maquilladora espanyola de publicitat. Després de més d’una dècada especialitzada en maquillatge d’anuncis, programes de televisió o cinema, ha participat professionalment en pel·lícules com ‘Pau Casals, la força d’un silenci‘ de Manel Huerga, ‘L’enigma Verdaguer‘ de Lluís Maria Güell, o les sèries ‘Mira lo que has hecho‘ de Javier Ruiz Caldera i ‘Maradona, sueño bendito‘ de Roger Gual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments