Inici Actualitat Taradell acull dissabte una jornada sobre les Festes del Segar i el...

Taradell acull dissabte una jornada sobre les Festes del Segar i el Batre a Catalunya

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest dissabte al matí una jornada sobre les Festes del Segar i el Batre a Catalunya. Està previst que hi assisteixin una quarantena de persones de diferents municipis catalans. De moment, ja hi ha 11 municipis confirmats, entre ells Taradell.

La jornada s’iniciarà a 3/4 de 10 del matí amb la benvinguda de la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, M. Àngels Blasco, i l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas. Està previst que després de la jornada es faci un àpat a Can Costa i a la tarda es visiti el Molí de la Calvaria a Calldetenes i el Mas el Colomer de Taradell. La jornada està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i els Tonis de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments