Inici Actualitat Un camió bolcat talla la carretera de Montrodon des d’aquest migdia

Un camió bolcat talla la carretera de Montrodon des d’aquest migdia

1
COMPARTIR

Un camió ha bolcat aquest dimecres al migdia a la carretera que va de Taradell a Montrodon i ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa. Concretament, ha succeït al punt quilomètric 0,5 de la BV-5306, al primer revolt cap a la dreta venint de Taradell, al trencant del Molist. L’accident ha succeït poc abans de 2/4 de 2 del migdia.

El camió transportava sorra i la càrrega ha quedat escampada per la calçada. De fet, el camió ha quedat totalment perpendicular amb la carretera ocupant els dos carrils. El camió circulava en direcció a Taradell i ha topat amb la valla dreta de la calçada, ha anat a picar amb el parterre i ha acabat bolcant.

Això obliga a desviar tota la circulació. La Guàrdia Municipal i els Mossos d’Esquadra s’encarreguen de limitar l’accés del trànsit, que es desvia cap a la carretera de Balenyà o la de Santa Eugènia. Efectius dels Bombers de la Generalitat també han fet acte de presència, així com del Servei d’Emergències Mèdiques. El conductor del camió ha resultat ferit lleu.

La carretera ha estat tallada al trànsit algunes hores, ja que els treballs per netejar la calçada i poder treure el camió eren lents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pako
Pako
8 novembre 2019 11:09

Putos CDRs…se les inventen totes!!