Inici Actualitat Els botiguers de Taradell es pregunten: “Com quedaran els carrers on vius...

Els botiguers de Taradell es pregunten: “Com quedaran els carrers on vius si el comerç de proximitat desapareix?”

0
COMPARTIR

Els botiguers de Taradell van dur a terme aquest dimarts al vespre una acció reivindicativa per valorar i donar importància al comerç de proximitat. L’acció va consistir en apagar els llums dels establiments durant mitja hora, amb una encesa d’espelmes i ruta fins a la Plaça de les Eres, que va acabar amb la lectura d’un manifest.

En el manifest es vol alertar a tots els habitants de Taradell de la pèrdua d’alguns establiments locals per la falta de compradors. L’Associació de Botiguers de Taradell considera que el principal motiu és l’avanç de la tecnologia i la força dels grans centres comercials. Tanmateix, es pregunta de forma retòrica què passaria si Taradell es quedés sense comerç i com afectaria la vida de tots els taradellencs.

Tot i les dificultats, es mostren ferms amb la voluntat de capgirar la situació i fan una crida a tothom perquè s’impliqui per protegir i beneficiar els comerços del poble, com una manera sostenible de viure. A més a més, destaquen que la gran diferència entre els petits comerços i les grans superfícies és el tracte de proximitat entre el venedor i el client i per això, demanen fer valer la part humana de la seva activitat.

Aquí podeu llegir el MANIFEST.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments