Inici Actualitat Taradell trenca la tendència i registra un atur a la baixa al...

Taradell trenca la tendència i registra un atur a la baixa al mes d’octubre

0
COMPARTIR

Malgrat la tendència alcista de l’atur a nivell osonenc i català, a Taradell durant el mes d’octubre la taxa va baixar. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el mes d’octubre registra 236 taradellencs sense feina, és a dir, 3 persones menys que al mes anterior. Malgrat tot, encara és lleugerament superior a la de fa un any, quan en total hi havia 232 taradellencs sense feina.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur durant el mes d’octubre és de 7.449 persones, és a dir, 28 persones més que al mes de setembre. Fa un any n’hi havia 7.628.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments