Inici Actualitat Jesús Ramos exposa a partir de dijous ‘Vestigis’ a l’espai H10 Art...

Jesús Ramos exposa a partir de dijous ‘Vestigis’ a l’espai H10 Art gallery de Barcelona

0
COMPARTIR

El taradellenc Jesús Ramos inaugura aquest dijous al vespre l’exposició ‘Vestigis’ a l’espai H10 Art Gallery de Barcelona, situat al carrer Enric Granados.

En total es podran veure una vintena d’obres on representa cartografies, urbs i arqueologies, on predomina l’ocre i el blau i que ha estat el treball dels últims deu anys. Tres col·leccions d’obres sota un mateix títol ‘Vestigis’, que aborden el fet de la transformació humana del territori al llarg del temps. Moltes obres representen l’espai de forma fontal o zenital amb un diàleg entre la taca i la línia, fent servir textura i, sobretot, quadrícules per mostrar les empremtes que l’home ha deixat al llarg del temps per allà on ha passat.

L’exposició mostra obres fetes amb pintura acrílica, cera fosa, tinta xinesa, llapis o carbonet, amb vernissos o veladures per desvelar colors amagats. La mostra estarà oberta fins el dia 31 de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments