Inici Actualitat La taradellenca Paquita Clot exposa a partir de divendres al Museu Terracota

La taradellenca Paquita Clot exposa a partir de divendres al Museu Terracota

0
COMPARTIR

Des d’aquest divendres 1 de novembre i fins al 24 del mateix mes es pot veure al Museu Terracota-Centre d’Interpretació de la Terrissa del municipi de la Galera una mostra de les creacions de la taradellenca Paquita Clot. Sota el títol ‘Les pedres parlen‘, la professora de l’Escola municipal l’Arpa de Taradell exposarà per primera vegada en aquest Centre.

La mostra permet veure un conjunt de peces de ceràmica a través de diferents tècniques: raku, impressió d’imatges sobre ceràmica o craquelat. Es tracta de composicions amb tonalitats, textures, matisos i colors diversos resultat d’un projecte gestat al llarg de cinc anys buscant diferents maneres de treballar la ceràmica. Tal com explica ella “vaig decidir que com a forma modelaria pedres, on hi aplico les tècniques apreses, però sobretot perquè sempre m’ha fascinat el món natural, els colors de la terra depenent dels minerals que té, les formes que agafen les roques, les parets de pedra seca, les cabanes, les grans i petites construccions…”. Cada obra porta implícit un bagatge, missatge o petjada, amb colors que recorden el pas del temps, esquitxos de vegetació o el context històric que ens toca viure.

La inauguració es fa aquest divendres a les 7 de la tarda al Museu Terracota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments