Inici Actualitat Tint Taradell Teatre posa en escena dissabte el muntatge ‘Un dia d’aquests…’

Tint Taradell Teatre posa en escena dissabte el muntatge ‘Un dia d’aquests…’

0
COMPARTIR

Tint Taradell Teatre actuarà aquest dissabte a les 10 al Centre cultural Costa i Font de Taradell. Posarà en escena el muntatge ‘Un dia d’aquests…’ de Robert Jové Raubert.

Sota la direcció de David Sala, ell mateix i Miquel Vilardell seran els encarregats de recitar poemes de Robert Jauvé. El muntatge comptarà amb la col·laboració de Carles Güell Ausió i amb música celta, irlandesa i escocesa. El muntatge presenta dos personatges envoltats de rellotges, que marquen el pas del temps, mentre reflexionen sobre sensacins i emocions, fins a referències musicals i cinèfiles. Robert Jové i Raubert és un poeta i escriptor d’Olost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments