Inici Actualitat Més de 170 participants a la 2a Gitana en btt de Taradell

Més de 170 participants a la 2a Gitana en btt de Taradell

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu s’ha celebrat La Gitana en btt de Taradell coincidint amb el 12 d’octubre. Aquesta pedalada, no competitiva, va reunir dissabte 173 participants, una xifra una mica més baixa que en la primera edició.

Un dels motius, segons la Unió Ciclista Taradell, pot ser que la pedalada és força exigent, amb molts corriols tècnics, i molts dels que ho van provar el primer any ja saben quina exigència cal. La Gitana tenia dos recorreguts. Un de 39 quilòmetres i un de més curt, de 26 quilòmetres. La majoria dels participants van escollir la ruta llarga i el particicipant més ràpid va fer-la amb 2 hores i 20 minuts. En total hi havia 3 avituallaments, esmorzar al arribar i sorteig de material tècnic cedit pels patrocinadors.

Cal destacar la bona logística de l’organització amb la col·laboració de 20 voluntaris i que no hi va haver cap incident.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments