Inici Actualitat L’alcaldessa Mercè Cabanas respondrà, una vegada al mes, les preguntes dels taradellencs...

L’alcaldessa Mercè Cabanas respondrà, una vegada al mes, les preguntes dels taradellencs a Ràdio Taradell

1
COMPARTIR
L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, respondrà una vegada al mes totes les preguntes que facin arribar els habitants de Taradell; a través del correu rtaradell@gmail.com. Això tindrà lloc al programa Precs i preguntes, que s’estrenarà aquest dijous a les 8 del vespre a Ràdio Taradell i comptarà, a més, amb una entrevista a l’alcaldessa per repassar els 100 primers dies al capdavant de l’alcaldia.

El programa estarà dedicat a la política municipal, presentat per Laia Miralpeix i Marc Güell, amb l’objectiu de fer arribar a l’oient tot el que succeeix al voltant de l’Ajuntament. Els diumenges, a les 12 del migdia, es podrà tornar a escoltar el programa en diferit.

Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Lluís
Lluís
9 octubre 2019 20:56

Fins a dia d’avui, l’Ajuntament de Taradell en els processos electorals anteriors només havia retirat les pancartes i l’estelada de les façanes del balcó de la Casa de la Vila. Sobtadament, amb el canvi de govern, ara d’ERC, s’ha fet un pas més i el nou equip de govern i l’alcaldessa ha fet retirar els llaços grocs del municipi i conseqüentment ens ha privat el dret d’opinió i la llibertat d’expressió que tenim el poble fent aquestes accions dia a dia. Portem dues accions de bandes ultres organitzades durant l’estiu que no es van denunciar els fets als Mossos d’Esquadra… Llegeix més »