Inici Actualitat Segona edició de La Gitana btt de Taradell aquest dissabte 12 d’octubre

Segona edició de La Gitana btt de Taradell aquest dissabte 12 d’octubre

0
COMPARTIR

Després de la primera edició el 12 d’octubre de 2018, aquest dissabte arriba la segona edició de la pedalada La Gitana en btt de Taradell. Es tracta d’una pedalada no competitiva, organitzada per la Unió Ciclista de Taradell.

En la primera edició hi va haver uns 280 inscrits. El recorregut es fa pels voltants de Taradell amb un 70-80% de corriols. Una part important d’aquests corriols són mitjanament tècnics, inèdits i s’estrenen per la pedalada. La distancia és de 39 quilòmetres aproximadament la ruta llarga amb 1300 metres de desnivell positiu i de 26 quilòmetres la curta amb 700 metres de desnivell.

En total hi haurà 3 avituallaments, esmorzar al arribar i sorteig de material tècnic cedit pels patrocinadors. Les bicicletes elèctriques també hi poden participar. La sortida es farà des del Pavelló de Taradell a 2/4 de 9 del matí. Una hora abans es podran recollir els dorsals. Mes informació a: www.lagitanabttdetaradell.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments