Inici Actualitat A partir de divendres la Biblioteca viatjarà amb el cicle ‘Taradellencs pel...

A partir de divendres la Biblioteca viatjarà amb el cicle ‘Taradellencs pel món’

0
COMPARTIR

Com és habitual al mes d’octubre, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font programa el cicle ‘Taradellencs pel món’. Un seguit de quatre xerrades cada divendres al vespre on diversos taradellencs expliquen les seves experiències i anècdotes a través dels viatges que han fet.

Aquest divendres 4 d’octubre s’inicia el cicle a partir de 2/4 de 8 del vespre amb la xerrada que farà Albert Ledesma. Sota el títol ‘L’Equador i les illes Galapagos. Un viatge a la biodiversitat i al respecte per la natura’, Ledesma farà una aproximació al país sudamericà i a l’entorn natural de les Illes Galapagos.

El 18 d’octubre serà el torn per a Xavier Blancafort amb una xerrada sobre les ‘Açores’ i la seva estada de deu dies recorrent l’illa de Sao Miguel. El 24 d’octubre en Gerard Roma parlarà ‘Del Rift africà a les cataractes d’Iguazú’ en el viatge que va fer per la sabana africana i també a l’Argentina. Finalment, Arnau Sañé tancarà el cicle el 8 de novembre amb ‘Descobrir una nova Tailàndia’ explicant la cara més desconeguda d’aquest país asiàtic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments