Inici Actualitat Taradell va viure aquest diumenge un ambient plenament geganter en la 26a...

Taradell va viure aquest diumenge un ambient plenament geganter en la 26a Trobada

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es va celebrar a Taradell la 26a Trobada gegantera. Una quinzena de colles geganteres van ocupar els principals carrers del poble en una matinal molt festiva, organitzada per la Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell.

La Ronda dels Vilademany va ser la zona on van anar plantant els gegants les diverses colles participants. Un cop reunides al punt inicial, va començar una cercavila pels carrers més cèntrics del poble. Com és habitual, la rua va acabar a la zona de l’aparcament de la Carpa, conegut ara com la Plaça 1 d’Octubre. Allà cada una de les colles va fer el seu ball després de presentar-se i al final es va fer una ballada conjunta en un ambient molt festiu.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments