Inici Actualitat Cloenda del projecte d’agermanament amb el Nepal de la Biblioteca de Taradell...

Cloenda del projecte d’agermanament amb el Nepal de la Biblioteca de Taradell amb una xerrada del cantant de Txarango

0
COMPARTIR

Aquest dilluns a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca de Taradell es farà un dels últims actes del projecte d’agermanament amb el Nepal. Alguer Miquel, cantant de Txarango, participarà en una xerrada i presentar el projecte Som Terra, les experiències d’un viatge que va viure al mes de febrer al Nepal acompanyant a l’activista nepalesa Indira Ranamagar als orfenats del país.

La xerrada, sota el títol ‘Una llum enmig de la foscor’ també comptarà amb Jordi Imbert, taradellenc que fa tres anys va escriure el llibre ‘Indira Ranamagar, Una llum enmig de la foscor’ i amb la mateixa Indira Ranamagar, que vetlla pels drets i les condicions dels presos del seu país, escolaritzant fills de les preses.

Les activitats continuaran el dijous a 2/4 de 6 de la tarda amb un taller de mandales realitzats amb materials reciclats amb Deepti Golani. I el divendres amb música i danses tradicionals del Nepal amb el grup Waan i tastets de plats típics. Per participar-hi cal comprar el tiquet de forma anticipada a la Biblioteca abans d’aquest dimarts al preu de 5 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments