Inici Actualitat Taradell celebra el primer acte institucional el mateix dia de la Diada...

Taradell celebra el primer acte institucional el mateix dia de la Diada Nacional de Catalunya

0
COMPARTIR

La sala de plens de l’Ajuntament de Taradell ha acollit aquest dimecres 11 de setembre un acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Primer de tot, l’alcaldessa Mercè Cabanas ha mostrat en un breu parlament el suport de l’Ajuntament de Taradell a les reivindicacions sobiranistes.

Tot seguit, Roser Riera ha llegit tres poemes, dos de Pere Quart i un altre d’un fragment de text de Francesc Trabal. A continuació, ha tingut lloc l’acte unitari d’Esquerra Republicana i Junts per Taradell, juntament amb l’ANC de Taradell. Així, s’ha llegit un petit escrit reivindicant la unitat independentista que té el poble de Taradell i que seguirà mantenint, a càrrec de Santi Estragués, representant Junts per Taradell.

Tot seguit, Imma Sala, representant ERC, i Maria Godayol, coordinadora de l’ANC Taradell, ha llegit el manifest ‘Dignitat, democràcia i llibertat’, signat per tot els presos i exiliats polítics. Al final, el públic ha cridat ‘Llibertat presos polítics’. L’acte ha acabat amb el Cant dels Segadors i el repartiment de roses grogues.

Paral·lelament, al migdia vuit autocars de taradellencs i taradellenques s’han desplaçat fins a Barcelona per participar en la manifestació de la Diada Nacional de Catalunya, organitzada per l’ANC i Òmnium. La majoria d’ells estaven situats a l’Avinguda Paral·lel, al tram 1, tocant a la Plaça Espanya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments