Inici Actualitat Més de 150 persones participen amb la columna taradellenca de la Marxa...

Més de 150 persones participen amb la columna taradellenca de la Marxa dels Vigatans 2019

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres ha reunit moltíssimes persones aquesta tarda per participar en la columna de Taradell de la 17a edició de la Marxa dels vigatans. Després de la reunió, s’ha fet un petit berenar popular i s’ha interpretat El cant dels ocells, tal i com es fa cada divendres a Taradell a les vuit del vespre.

Tot seguit, més de 150 persones han liderat la caminada cap a Vic per formar part de la columna de Francesc Sans Miquel de Montrodon, que també recollia els participants de Santa Eugènia de Berga. La columna entrava a la Plaça Major de Taradell a quarts de 10 del vespre en una Marxa dels Vigatans amb un vídeo-mural reivindicatiu. La columna de Taradell ha entrat pel carrer de la Ciutat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments