Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell inaugura avui l’exposició ‘Les Fonts del Montseny’

La Biblioteca de Taradell inaugura avui l’exposició ‘Les Fonts del Montseny’

0
COMPARTIR
Aquest divendres a 2/8 del vespre a la biblioteca de Taradell tindrà lloc la inauguració de l’exposició d’una selecció de les fonts del Montseny, amb texts originals d’Òscar Farrerons i fotografies d’Adrià Corella, que porta per títol “Fonts del Montseny”.

Els dos autors seran els encarregats de dur a terme una xerrada on explicaran totes les parts del treball. La presentació estarà formada per 25 fotografies de diverses fonts i 15 plafons explicatius amb un dossier on es recull la feina desenvolupada en el projecte, produït pel Museu Etnològic del Montseny

La mostra es podrà veure a Taradell fins al 4 d’octubre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments