Inici Actualitat Elisenda Paluzie i Lluís Puig explicaran dissabte a Taradell el paper del...

Elisenda Paluzie i Lluís Puig explicaran dissabte a Taradell el paper del Consell per la República

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a la Sala del mig de Can Costa i Font, a 2/4 de 9 del vespre, es connectarà amb el Conseller a l’exili, Lluís Puig, per parlar del Consell per la República. Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), serà present a l’acte per parlar de la importància d’assistir a la Diada de l’11 de setembre i de quin és el paper que ha de tenir el Consell liderat per Carles Puigdemont.

Aquest acte, organitzat per l’ANC Taradell, substituirà el tradicional acte unitari que feien els partits polítics de Taradell en els últims anys. Paral·lelament, per primer cop se celebrarà un acte institucional a l’Ajuntament de Taradell el dimecres 11 de setembre a les 11 del matí.

D’altra banda, l’ANC Taradell segueix venent samarretes i tiquets de bus per anar a la Diada de l’11 de setembre, a la parada que organitza cada dissabte al centre del poble o a can Vilaró.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments