Inici Actualitat Taradell tornarà a participar a la 17a Marxa dels Vigatans

Taradell tornarà a participar a la 17a Marxa dels Vigatans

0
COMPARTIR

Divendres Taradell tornarà a formar una columna per participar a la 17a edició de la Marxa dels vigatans. La convocatòria és a les 5 de la tarda a la Plaça de les Eres on els participants es trobaran per iniciar la ruta a peu fins a Vic. Es farà un berenar i llavors sortirà la columna de Francesc Sans Miquel de Montrodon en direcció a Santa Eugènia de Berga.

La 17a Marxa dels Vigatans tindrà l’acte central divendres a 2/4 de 10 del vespre. Les projeccions, la proposta escenogràfica, la música i el teatre, seran el fil conductor d’un acte que pretén ser reivindicatiu i espectacular a parts iguals amb un vídeo-mural reivindicatiu. Les columnes provinents dels diferents municipis d’Osona i el Lluçanès entraran a la Plaça Major de Vic pels set carrers que hi arriben. La de Taradell entrarà pel carrer de la Ciutat.

La Marxa dels Vigatans van néixer el 2003 i recorda els fets de 1714 amb el Pacte dels Vigatans a l’ermitat de Sant Sebastià a favor del Rei d’Anglaterra per lluitar contra Felip V. Aquest any té el lema ‘Ja ho fem!”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments