Inici Actualitat Sardanes, concert amb rumba de Joan Garriga i correfoc per tancar la...

Sardanes, concert amb rumba de Joan Garriga i correfoc per tancar la Festa Major de Taradell 2019

1
COMPARTIR

Aquest dilluns es va posar el punt i final a la Festa Major de Taradell 2019. El plat fort va ser el concert dels Països Catalans, que per primera vegada es va fer en un nou espai. L’esplanada del davant de l’EAS de Taradell va acollir l’actuació de Joan Garriga i la Mariatxi Galàctic amb la rumba catalana com a protagonista. Molts taradellencs i taradellenques es van apropar al concert aprofitant del bon temps que feia.

A la tarda, als jardins del Centre cultural Costa i Font s’hi van fer les tradicionals sardanes berenar, organitzades per l’Agrupació Sardanista Taeradell. La Cobla Lluïssos va ser l’encarregada d’interpretar les sardanes que van reunir molta gent, que també podia berenar a base de botifarra.

La nit es va tancar amb el correfoc que van oferir l’Escamot de Diables de Calldetenes pels carrers del centre de Taradell. Els més atrevits van acompanyar-los. El final de festa es va fer amb un castell de focs artificials.

Podeu veure més imatges de l’activitat a la Galeria de fotos de la Festa Major 2019.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
merce,puigdomenech Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
merce,puigdomenech
Convidat
merce,puigdomenech

Moltes felicitats per la gran Festa Major 2019.