Inici Actualitat Triple actuació de l’Orquestra Maravella a la Festa Major de Taradell 2019

Triple actuació de l’Orquestra Maravella a la Festa Major de Taradell 2019

0
COMPARTIR

Aquest dijous a la tarda un dels protagonismes a la Festa Major de Taradell 2019 l’ha agafat l’Orquestra Maravella. El Centre cultural Costa i Font ha acollit a mitja tarda el tradicional concert, on la famosa orquestra ha ofert interpretacions de diversos estils i clàssics de la música. Hi han assistit uns tres quarts d’entrada entre la sala principal i la sala del mig, prop d’unes 500 persones.

Tot seguit, als jardins de can Costa s’ha fet una ballada de sardanes amb l’Orquestra com a intèrprets. Ha estat un format curt, ja que, més tard, la mateixa Orquestra Maravella ha ofert les tradicionals serenates de festa major al pati de la Residència Vilademany.

Podeu veure més imatges de l’activitat a la Galeria de fotos de la Festa Major 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments