Inici Actualitat Arnau Lledó supera el temps rècord a la 6a Cronodipòsit de Taradell

Arnau Lledó supera el temps rècord a la 6a Cronodipòsit de Taradell

0
COMPARTIR

El taradellenc Arnau Lledó va superar el rècord de la Cronodipòsit de Taradell per endur-se el triomf en la sisena edició de la prova popular. La prova va comptar amb la participació de 33 corredors, però no hi va haver, per primer any, cap participant femenina.

Els participants havien de superar els 108 graons que té el dipòsit de can Costa i un petit circuit pels jardins en el menor temps possible. Per cinquè any, la prova va comptar amb cronometratge professional. Arnau Lledó va guanyar la Cronodipòsit amb un temps total de 37 segons i 49 dècimes (el rècord masculí era de 37 segons i 63 dècimes). En segona posició, un altre taradellenc, Oriol Maynar, amb un temps de 38 segons i 63 dècimes. I en tercera posició Marçal Sala amb un temps de 39 segons i 22 dècimes. Els tres primers van tenir premis i també es van sortejar obsequis entre tots els participants. Podeu consultar els temps i les classificacions en aquest ENLLAÇ.

A banda de la competició, el nombrós públic present va poder aconseguir un premi amb el concurs d’instagram. Es va premiar la millor foto amb l’etiqueta #6acronodiposit. El premi va ser per @rosadebardissa per aquesta foto i el premi un menú degustació per a dues persones a la Nonna Jovita.

La prova estava organitzada per Taradell.com, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Mèdic Estètic Osona, Mas Gasala, Cos Fisicwell i el patrocini d’Esports Autonell, el Xocolater de Taradell, Masia Vila-rasa, Centre Excursionista de Taradell, Parc d’Esports de Taradell, EAS Taradell, Nonna Jovita i Cafè de can Costa.

Podeu veure més fotos clicant a la imatge inferior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments