Inici Actualitat Núria Arau assumeix competències de Cultura al Consell Comarcal d’Osona

Núria Arau assumeix competències de Cultura al Consell Comarcal d’Osona

0
COMPARTIR
Foto: Consell Comarcal d'Osona
Núria Arau, regidora d’Hisenda i Igualtat i tercera tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Taradell, assumirà competències de Cultura com a consellera del Consell Comarcal d’Osona. La seva tria ha estat en el ple d’organització que es va celebrar el dijous passat i que va servir per escollir els vicepresidents i consellers amb delegació, l’organització comarcal, la creació d’àrees, les comissions informatives i la Comissió Especial de Comptes.

Cal recordar que el govern del Consell Comarcal d’Osona està format pels grups d’Esquerra Republicana, Junts per Catalunya i Independents. Núria Arau és l’única representant taradellenca i ocupa una de les 14 cadires que ostenta ERC, després de l’àmplia victòria a les passades eleccions municipals del 26 de maig de 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments