Inici Actualitat Un vehicle s’incendia i provoca un petit foc al bosc del Pujoló...

Un vehicle s’incendia i provoca un petit foc al bosc del Pujoló de Taradell

0
COMPARTIR

Dues dotacions dels Bombers, les ADF i la Guàrdia Municipal de Taradell van haver de córrer aquest diumenge a la nit per apagar un petit incendi a Taradell. L’avís es va rebre a 2/4 de 12 de la nit.

Segons els Bombers, va cremar un vehicle situat a la zona del bosc El Pujoló, per causes que es desconeixen. Segons altres fonts, es tractava d’un camió que es trobava ubicat en una zona de difícil accés, darrere el bosc del Pujoló, i que podria haver explotat i després s’hauria incendit. No se sap si va ser provocat ni tampoc què hi feia en aquella zona. El camió anava carregat de ferros i la matrícula era estrangera.

A causa de l’incendi del vehicle, el foc va agafar una part de vegetació de la part de darrere del Pujoló. Els treballs d’extinció del foc van durar unes dues hores. A la imatge que ens han fet arribar es pot veure la columna de fum i la llum del foc des de la variant de Taradell. I en una altra que ens han passat es pot veure el camió completament incendiat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments