Inici Actualitat Diversos taradellencs finalitzen el curs 2019 de premonitoratge en el lleure

Diversos taradellencs finalitzen el curs 2019 de premonitoratge en el lleure

0
COMPARTIR

Un total de 25 joves d’entre 16 i 17 anys dels municipis de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell i Tona van finalitzar el curs de premonitoratge en el lleure que es va portar a terme a Taradell i el va impartir l’Escola d’Educadors Quiràlia.

L’objectiu de la formació és introduir els joves en l’educació en el lleure. És un curs de caràcter pràctic, tot i que també hi va haver classes teòriques centrades a explicar les funcions i habilitats del monitor/a i en aportar recursos de caràcter educatiu com jocs i dinàmiques. En concret, el curs va constar de 24 hores de teoria i 20 hores de pràctiques que els joves van fer a entitats de lleure i/o casals d’estiu del territori. Com a novetat, enguany es va introduir la coeducació en els continguts de la formació, amb l’objectiu d’acabar amb les desigualats per raó de gènere en els espais de lleure. Es van donar eines per treballar i potenciar el respecte a la diversitat amb els infants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments