Inici Actualitat Nou taller de segar a Taradell aquest diumenge

Nou taller de segar a Taradell aquest diumenge

0
COMPARTIR

La Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat organitza aquest diumenge 14 de juliol un taller de segar al Camp dels Ametllers, a El Colomer.

La trobada serà a les 7 del matí per iniciar la sega del Camp dels Ametllers. També està previst que hi hagi música i danses de la collita a càrrec de la Colla dels Segadors de la Plana de Vic i que es faci un taller de ‘rams de collita’ a càrrec de Montse Lleopart quan es lliguin les garbes. A 2/4 de 10 del matí es farà un esmorzar. Tot seguit, hi haurà cançons de blat i la sega a càrrec del Cor Bonaire de Tona. A les es farà un taller d’espigolar a càrrec del grup de dones de Tona. L’activitat és oberta a tothom i gratuïta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments