Inici Actualitat Humor a la fresca aquest dissabte amb la improvisació d’Impro Barcelona

Humor a la fresca aquest dissabte amb la improvisació d’Impro Barcelona

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a les 10 de la nit nova propota de l’Estiu a la fresca a Taradell. Serà el torn per l’humor amb Impro Barcelona, una companyia que amb un guió totalment improvisat farà riure al públic assistent.

L’espectacle es podrà veure als Jardins del Centre cultural Costa i Font de manera gratuïta. L’humor i la comèdia sorgiran gràcies a la participació del públic present. Un espectacle que han posat en escena al Teatreneu de Barcelona, juntament amb altres muntatges que els han fet passar pels escenaris del Club Capitol, la Sala Barts o l’Eixample Teatre.

Aquesta és la tercera proposta d’aquest estiu dins el cicle L’Estiu a la fresca que es fa a Taradell durant tots els caps de setmana de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments