Inici Actualitat Petit foc per una bala de palla prop de Mont-rodon aquest diumenge...

Petit foc per una bala de palla prop de Mont-rodon aquest diumenge a la tarda

0
COMPARTIR

Al voltant de les 4 de la tarda d’aquest diumenge els Bombers han rebut l’avís d’un incendi just en terme municipal de Malla, prop de Mont-rodon i la carretera que va fins a Taradell. Segons els Bombers, s’ha incendit una bala de palla que s’ha escampat en unes poques hectàrees de zona agrícola.

El foc ha provocat una gran columna de fum, visible des de molts punts del municipi. Malgrat tot, les dotacions terrestres i, almenys dos helicòpters que han sobrevolat la zona, han extingit el foc ràpidament i a mitja tarda ja no era visible el fum.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments