Inici Actualitat Oriol Ramírez es proclama campió als World Roller Games 2019

Oriol Ramírez es proclama campió als World Roller Games 2019

0
COMPARTIR
Foto: RFEP

El taradellenc Oriol Ramírez es va proclamar campió als World Roller Games (WRG) 2019 amb la selecció espanyola Sub 19, després de derrotar a Argentina per 3 gols a 2 aquest divendres a la nit. El títol arriba després de 8 anys sense poder aconseguir-ho des del Mundial del 2011 a  Barcelos (Portugal).

Els argentins es van avançar en el marcador per 2 gols a 0 en els primers 14 minuts de joc de la primera part, amb gols de Bruno Alonso i Eitel Torres. A la segona part, va arribar la remuntada espanyola. En el minut 6, Roc Pujadas va anotar l’1 a 2 a l’electrònic i, un minut després, Aleix Marimón va empatar el partit a 2. I a falta de 10 minuts per acabar el joc, Roc Pujadas va marcar el seu segon gol per culminar la remuntada del combinat espanyol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments