Inici Actualitat L’Escola bressol La Xarranca tanca el curs amb un espectacle d’El Pot...

L’Escola bressol La Xarranca tanca el curs amb un espectacle d’El Pot Petit

0
COMPARTIR

L’escola Bressol La Xarranca va fer aquest divendres al Centre cultural Costa i Font la festa de cloenda del curs 2018-2019. Ho va fer amb un espectacle d’animació infantil protagonitzat per El Pot Petit.

L’activitat, organitzada per l’AMPA de l’escola bressol, va comptar amb un gran seguiment d’infants, pares i mares, i educadores. El Pot Petit va presentar el seu espectacle ‘Quina Festa’ en un concert adaptat especialment per a nens i nenes de 0 a 3 anys amb les cançons teatralitzades més populars del grup. La festa de cloenda es va complementar amb un berenar popular i amb el lliurament d’un got commemoratiu personalitzat com a record.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments