Inici Actualitat El taradellenc Oriol Ramírez debuta amb derrota als World Roller Games 2019

El taradellenc Oriol Ramírez debuta amb derrota als World Roller Games 2019

0
COMPARTIR
Oriol Ramírez, quart jugador començant per l'esquerra a la fila de dalt. Foto: RFEP

El taradellenc Oriol Ramírez, jugador del CP Manlleu, va caure derrotat amb la selecció espanyola Sub-19 d’hoquei patins contra Argentina per 3 gols a 4, en el primer partit dels World Roller Games (WRG) 2019 de Barcelona, disputat aquest dissabte.

L’equip entrenat per Sergi Macià no va aconseguir obtenir la victòria, tot i remuntar el gol inicial dels argentins. Els gols de l’equip espanyol els van anotar Roc Pujadas, en doble ocasió, i Joan Pujalte. En aquests moments, lidera el grup Xile i Argentina amb 3 punts cadascú, mentre que Espanya i Suïssa ocupen l’última posició amb 0 punts. Avui, Espanya juga contra Suïssa i tancarà la fase de grups demà, contra el conjunt xilè. Tots els partits del combinat espanyol seran a les 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments