Inici Actualitat Rècord d’equips participants al Torneig F5 de Taradell amb un total de...

Rècord d’equips participants al Torneig F5 de Taradell amb un total de 122 equips

0
COMPARTIR
Foto: REM Images

Un total de 122 equips repartits en cinc categories participaran al Torneig de F5 Taradell, que comença el 25 de juny i s’allarga durant tot el mes de juliol. Aquesta xifra marca un nou record que es situava a l’edició del 2018 amb 117 equips. De fet, tot incrementar-se les places, hi ha equips que no han pogut entrar al campionat.

En total hi participaran 10 equips de categoria prebenjamí, 20 equips de benjamí, 40 equips d’aleví, 28 d’infantil i 24 de cadet que disputaran els partits des del 25 de juny al 27 de juliol en un dels quatre camps muntats sobre la gespa artificial de la Roureda.

Totes les categories tindran campionat Or i Plata

Una de les novetats d’aquesta edició és que totes les categories tindran fase de classificació per enquadrar els equips a una competició de nivell OR o a nivell PLATA. Aquest sistema de competició es va instaurar a l’edició del 2018 a les categories Benjamí, Aleví i Infantil amb molt bona rebuda dels participants i
enguany s’ha decidit implementar-ho a Cadet i Prebenjamí.

A la primera setmana i mitja, tots els equips disputaran una fase de classificació amb grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup passaran a fase Or de la seva respectiva categoria i, els dos últims passaran a fase Plata. Durant la tercera, quarta i la meitat de la cinquena setmana es disputaran la fase de grups
per decidir la fase final.

La Fase final es disputarà de dimecres a dissabte de la cinquena setmana

Una de les novetats es que no es farà fase de consolació de cada categoria. Així doncs, la fase final es centrarà amb els quatre últims dies de torneig. Dimecres 24 i dijous 25 de juliol, es disputaran els quarts de final de cada categoria, el divendres 26 es disputaran les semifinals i les finals i partits de tercer classificat es disputaran com ja es tradicional el dissabte 27 de juliol a la tarda-vespre.

Per segon any, l’organització posa a l’abast de tots els participants una APP a través de la qual es podran consultar resultats, classificacions i es donaran notificacions d’incidències o
comunicacions oficials. L’app es pot trobar sota el nom ‘UD Taradell’ per a mòbils i tauletes tant per al sistema iOs com Android. També es podrà seguir l’evolució del torneig via web (www.udtaradell.cat) com en els últims anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments