Inici Actualitat Els alumnes de l’escola Les Pinediques interpreten una cantata sobre el Petit...

Els alumnes de l’escola Les Pinediques interpreten una cantata sobre el Petit Príncep

0
COMPARTIR

Divendres 14 de juny més de 170 alumnes de l’escola Les Pinediques van dur a terme una cantata sobre el Petit Príncep al Centre cultural Costa i Font de Taradell. Va ser el punt final a tot un treball liderat durant aquest curs acadèmic per la mestra de música de l’escola, Anna Carrera, amb els nens i nenes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària.

La posada en escena va estar plena de sorpreses. Tots els infants anaven vestits amb túniques de colors groc i taronja, hi havia una avioneta a l’escenari i una petita muntanya de sorra. També es va comptar amb l’acompanyament musical de mestres i alumnes de
l’Escola de Música de Taradell i la col·laboració d’en Pau Puig (exalumne de l’escola) com a actor.

La cantata, amb lletra de Jordi Enjuanes i música de Ricard Gimeno, estava formada per diverses cançons: la cançó del xai, cançó de la rosa, cançó del rei, cançó del vanitós, cançó de l’embriac, cançó del negociant, cançó del fanaler, cançó del geògraf, cançó de l’eco, cançó de la guineu i cançó dels estels.
L’actuació va durar aproximadament 45 minuts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments