Inici Actualitat Es tanca el projecte ‘Ens cartegem’ entre usuaris de la Residència Vilademany...

Es tanca el projecte ‘Ens cartegem’ entre usuaris de la Residència Vilademany i alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

Aquest mes de juny ha finalitzat el projecte d’intercanvi generacional, realitzat per la Fundació Vilademany i el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès. Es tractava del projecte ‘Ens cartegem’, a través del qual usuaris de la residència s’enviaven cartes amb alumnes de 5è de Primària. La iniciativa va començar al setembre de 2018, a principis de curs.

En aquest sentit, els alumnes van enviar una primera carta als usuaris de la Residència Vilademany, que en van fer un retorn. Amb aquest projecte es volia potenciar les capacitats cognitives, físiques i d’autoestima i a la vegada promoure les relacions socials. Les cartes explicaven des d’anècdotes, fins a fets vitals, o informació del poble de naixement.

Aquest mes de juny els alumnes i els usuaris es van poder conèixer i van poder intercanviar aquestes experiències. De cara a l’estiu, s’espera rebre a la Residència una postal de les vacances i seguir amb el projecte durant el curs 2019-2020 per matenir els vincles i intercanvis generacionals. La Residència Vilademany manté interacció amb l’escola bressol, l’Institut i les tres escoles de Taradell per treballar projectes d’intercanvi.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments