Inici Actualitat El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major aquest cap de...

El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Mont-rodon està de festa major aquest cap de setmana. L’Associació de Veïns ha programat tot un seguit d’activitats festives que comencen aquest dijous al vespre amb el tradicional pregó que anirà a càrrec de Jaume Sañé i l’acompanyament musical de Men in Swing sextet a les 9.

Divendres començarà a les 8 del vespre amb un espectacle d’acrobàcia i ball amb l’equip Dinasty Cheer&Dance a la pista. Allà mateix, tot seguit s’hi farà una botifarrada popular i el concert de la 7a edició del Mont-rockdon amb el grup de versions Sicusa a partir de les 10 de la nit.

Dissabte amb activitats ja des de 2/4 d’11 del matí quan hi haurà una trobada de bicicletes clàssiques i un petit recorregut fins a Malla. A les 12 es faran jocs de taula alternatius al bosc del Gurri Xic, on mitja hora més tard començaran les passejades en poni. A quarts d’1 del migdia al Pla del Gurri Xic es farà un tast de finos amb embotit i formatge. A la tarda, a les 5, es començarà amb la missa i, tot seguit, berenar amb xocolatada coca i tallers al Pla de les Albes. Al vespre a la Pista, a partir de les 9, hi haurà sopar amb ball i bingo.

Diumenge al matí a 2/4 d’11 es farà el biciaigua amb un recorregut pels carrers del barri, començant des de la Pista. A les 12 hi haurà festa Holi i festa de l’escuma i a 2/4 de 2 un aperitiu popular per posar el punt i final a la Festa Major.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments